Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Speciaal project: Skechers Bespoke Dutch Design Week 2018

De opdracht:
Ontwerp een vette sneaker op een originele Skechers leest en -zool die geschikt is voor de Nederlandse markt. Houd de draagbaarheid in het achterhoofd maar laat je niet weerhouden om er je eigen draai aan te geven. Alle ontwerpen en het winnende paar sneakers worden uiteindelijk eigendom van Skechers maar worden eerst getoond op de tentoonstelling Dutch Design Sneakers op Dutch Design Week 2018 in Eindhoven. Een jury bestaande uit Maurice van Berkel, directeur van Skechers Benelux, en Inge Specht, conservator van het Nederlands Leder en Schoenen Museum, bepaalt welk ontwerp daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. Het winnende ontwerp maakt kans om opgenomen te worden in de collectie van Skechers maar wordt in ieder geval getoond op Dutch Design Week en in Rabobank de Langstraat samen met alle ontwerptekeningen.

Deze designn challenge heb ik met mijn ontwerp Monty D'Lite gewonnen. Tijdens de opening van de tentoontelling Sneaker Peak tijdens de Dutch Design Week heb ik het prototype mogen overhandigen aan Maurice van Berkel, directeur van Skechers Benelux.

 

 

© 2016 - 2023 Renza Frings Handgemaakte schoenen & onderhoud | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel